Пресреліз. Інтернешнл Демайнінг Груп

«Інтернешнл Демайнінг Груп» отримала сертифікат відповідності з розмінування вручну в Україні

15.12.2022 року компанія «Інтернешнл Демайнінг Груп» (або IDG) отримала сертифікат відповідності зареєстрований в Реєстрі органу з сертифікації за № 043, що дає можливість проводити розмінування вручну (manual mine clearance) в Україні. Таким чином IDG стала однією з небагатьох українській приватних компаній з таким рівнем сертифікації з повним циклом гуманітарного розмінування, що виводить її діяльність на якісно новий рівень.

Пряма мова Руслана П’ятковського, одного із засновників компанії «Інтернешнл Демайнінг Груп» “Це важлива подія для IDG, яка допоможе нашій компанії зробити більше для розмінування України. Це також підтвердження та визнання того, що у нас потужна команда і ми робимо якісну роботу.”

ТОВ «Інтернешнл Демайнінг Груп» була заснована у 2007 році. На сьогоднішній день компанія складається з висококваліфікованих спеціалістів з вітчизняною та міжнародною сертифікацією розмінування: EOD-1, MRE/EORE та NTS.

Компанія має досвід гуманітарного розмінування не лише в Україні, але в рамках миротворчих місій ООН в Лівані, Афганістані та балканських країнах. В IDG працюють спеціалісти з гуманітарного розмінування, підводного розмінування, кінологи та службові собаки, фахівці з інформування населення щодо мінної безпеки.

IDG має план розвитку та стратегії і амбітні плани на майбутнє. Компанія продовжує розвиватися завдяки професіоналізму та компетентності своєї досвідченої команди піротехніків. З початку повномасштабної війни сапери IDG приймали участь у розмінуванні звільнених територій на Київщині, а також у Харківській та Херсонській областях.

Сертифікати
ДСТУ-П 8820:2018 Протимінна діяльність. Процеси управління. Основні положення.
DSTU P 8820:2018. Mine Action. Processes Management. Basic provisions.

Очищення районів ведення бойових дій / Battle Area Clearance .PDF
Розмінування вручну / Manual Mine Clearance .PDF
Нетехнічне обстеження / Non-Technical Survey .PDF
Технічне обстеження / Technical Survey .PDF

Zelig